4000000 ریال
ژورنالیسم پزشکی
آموزش سابمیت مقاله
سابمیت که در لغت به معنی تقدیم داشتن، ارائه دادن، عرضه داشتن و ... می باشد، اصطلاحی است که پژوهشگران برای اولین قدم در انتشار کار پژوهشی خود مورد استفاده قرار میدهند. این عمل حقیقت معرفی کار پژوهشی ما و نویسندگان آن به دفتر مجله می باشد. سوالی که اینجا مطرح میشود این است که چرا کار پژوهشی خودمان را سابمیت کرده برای انتشار آن قدم برداریم.
بررسی اجمالی
چاپ مقاله این امکان را فراهم میکند تا پژوهش شما در میان سایر پژوهش ها نه تنها در میان همکارانتان دیده شود بلکه جامعهی بزرگتری از آن برخوردار شوند. مجلات این امکان را برای ما فراهم می کنند که افراد علاقمند بیشتری در حوزهی پژوهشی ما به پژوهشمان دسترسی داشته باشند. همچنین مجلات دارای شبکهی ارتباطی با سایر سازمان ها، موسسات و کتابخانهها در سراسر جهان هستند. با انتشار مقالت در یک مجله این امکان را داریم تا پژوهش خود را در مجله حفظ کرده و با ثبت کار خود امکان ارتباط با جامعهی فعال در حوزهی تحقیقاتی خودمان را فراهم میکنیم و با افزوده شدن کارهای مشابه به حوزهای که مورد بررسی قرار دادیم به ساخت مجموعه دانش در آن حوزه کمک کردهایم.
از سوی دیگر بررسی پژوهش توسط داوران به بهبود ارائه و ارتباط تحقیق کمک می کند و بازخورد آنها این امکان را فراهم میسازد تا استدلال های خود را به بهترین شکل چارچوب بندی کنیم و حتی ابعاد ارزشمندی از کار خود را ارائه دهیم و علاوه بر آن به همتایان و اعضای ارشد جامعه پژوهشی دسترسی پیدا میکنیم. انتخاب مجلهی مناسب باعث افزایش اطلاعات در بررسی موضوع مورد بحث فراتر از محفل دانشگاهی میشود. همچنین برخی از مجلات امکان ارتباط و تعامل را با مخاطب برای ما فراهم میکند. همچنین انتشار مقاله ما باعث پیشرفت شغلی ما هم میشود. و در آخر، مهمترین حسن انتشار آثارمان این است که افراد را قادر میسازد تا بر دستاوردهای ما پژوهشهای جدیدی بنا کنند یا از تکرار تلاشهای غیرضروری جلوگیری کنند در نتیجه از اتلاف وقت در موضوعی که قبلا کار شده جلوگیری کرده و افزایش کارایی را بدنبال دارد.
همینطور که قبلا بیان کردیم اولین قدم برای این پروسه تعیین مجلهای است که میخواهیم مقاله خود را در آن چاپ کنیم. بسیار مهم است که موضوع پژوهش شما با هدف علمی مجله هم راستا باشد. برای اطمینان از این موضوع بهترین کار مطالعه مطالبی است که به تازگی در مجلهی منتخب شما به چاپ رسیده است. پس از انتخاب مجله در اولین قدم قسمت راهنمای نویسندگان را مطالعه نمایید. در این قسمت میتوانید از نحوه نگارش، ویرایش، قالب بندی و فرمت مجله آگاهی کسب کنید سپس مقالهی خود را مطابق با استانداردهای ارائه شده، ویرایش کنید. مهم است که این قسمت را بخوبی انجام دهید زیرا اگر مقاله شما با راهنمای نویسندگان تفاوت داشته باشد، مقاله مورد پذیرش قرار نمیگیرد.
نظرات