رایگان
اصول نگارش پاراگراف در انگلیسی
Enumeration
تا کنون، آموختیم که چگونه منظور پاراگراف را در یک جمله موضوعی به صورت واضح و گویا بیان کنیم و این جمله موضوعی را با استفاده از مثالها، جزئیات، نقل قولها، حقایق و آمار و ارقام توسعه بدهیم. مرحله بعد این است که به این جملات حمایتی که به دنبال جمله موضوعی میآیند، به صورت منطقی و منسجم، نظم بدهیم. روشهای متفاوتی برای انجام این کار وجود دارد. در این فصل یکی از شایعترین روشهای گسترش پاراگراف در زبان انگلیسی، یعنی شمارش (enumeration)، آشنا خواهیم شد.
بررسی اجمالی
شمارش چیست؟
در این نوع از نگارش پاراگراف، نویسنده با یک دستهبندی کلی متن خود را شروع میکند؛ سپس، نویسنده این دستهبندی کلی را از طریق لیستبندی یا بیان اجزا و قسمتهای آن، به بخشهای کوچکتر تقسیم میکند.
اگر بخواهیم که در یک دیاگرام، شمایل دستهبندی کلی و شمارندهها را نشان دهیم، به صورت زیر خواهد بود:
به پاراگراف زیر دقت کنید:
Model Paragraph
There are three basic kinds of materials that can be found in any good library. First, there are books on all subjects, both in English and in many other languages. These books are orgonized according to subject, title, and author in a central file called the card catalog. Books can generally be checked ou tof the library and taken home for a period of two to four weeks. Second, there are reference works, which include encyclopedias, dictionaries, bibliographies, atlases, and so forth, and which generally must be used in the library itself. Third, there are periodicals - magazines, newspapers, pamphlets -which are filed alphabetically in racks, or which have been microfilmed to conserve space. Like reference works, periodicalsusually cannot be removed from the library.
Topic Sentence: There are three basic kinds of materials that can be found in any good library. | |
DESCRIPTION / EXAMPLES/ ETC | KINDS OR TYPES |
On all subjects, in many languages; organized in the card catalog; usually can be checked out | Books |
References works | |
شمارندهها
به کلمه "kind" در پاراگراف بالا دقت کنید. به این لغت شمارنده (enumerator) گفته میشود، چرا که به ما کمک میکند تا به خواننده نشان دهیم که دقیقا چه چیزی را میخواهیم در متن لیست کنیم. مثلا در پاراگراف بالا kind of materials بوده است. به خاطر داشته باشید که این لغات شمارنده، کلمات کلیدی هستند و شما به عنوان نویسنده باید این کلمات را در جمله موضوعی خود برای پاراگرافهایی که در آن قصد بیان لیست یا شمارش را دارید، بیان کنید.
این کار باعث میشود تا پاراگراف خود را بهتر مدیریت کنید؛ همچنین، به خواننده کمک میکند تا مسیر ذهنی شما را به خوبی دنبال کند.
نویسندهها به طور مکرر تمایل دارند که لیستی از موارد دیگر را در کنار کلماتی مانند Kind یا type استفاده کنند. بعضاً ممکن است نویسندگان مواردی از جمله موردهای زیر را استفاده کنند:
- classes
- parts
- elements
- factors
- characteristics
- aspects
- divisions
- subdivisions
- categories
سیگنالهای لیست
زمان بیان یک لیست در متن، افراد اغلب از اعداد (مانند یک، دو، سه و...) برای نشان دادن موارد مختلف در لیست استفاده میکنند. یک مثال ساده از این نوع، به شکل زیر است:
kinds of materials that can be found in any good library:
- books
- reference works
- periodicals
اما، در متون رسمی، لیستها معمولاً با استفاده از اعداد بیان نمیشوند. در این حالت، موارد یک لیست با استفاده از سیگنالهای لیست نشان داده میشوند. نویسنده پاراگراف قبل، در متن خود از سه سیگنال برای لیست خود استفاده کرده بود: First، Second و Third
در دستهبندی کلی در زبان انگلیسی برای سیگنالهای لیست وجود دارد. شما باید با این نوع کلمات در دستهبندیها آشنا باشید.
مدرس
حمید رضا ثابت
کارشناسی ارشد ژورنالیسم پزشکیرزومه علمی و سوابق اجرایی جناب آقای حمید رضا ثابت
- رتبه یک کنکور کارشناسی ارشد ژورنالیسم پزشکی (1400)
- پژوهشگر برتر دانشجویی (۱۳۹۴)
- استعداد درخشان
- دبیر کل مدرسه تابستانه کشوری طرح تحول نوآوری در آموزش پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی فسا (۱۳۹۵)
- عضو هیأت تحریریه مجله علمی پژوهشی Galen (1393)
- دبیر اجرایی چهارمین مدرسه تابستانی شبکه همکار جنوب (1393)
- عضو شورای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی فسا (1393)
- نائب دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا (1393)
- دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا (۱۳۹۴)
- برگزاری بیش از ۱۰ کارگاه پژوهشی در موضوعات مختلف (1392-۱۳۹۵)
- کادر اجرایی چهارمین کنگره ملی دانشجویی افق های نوین در علوم توانبخشی (1393)
- دبیر فرهنگی کانون نخبگان دانشگاه علوم پزشکی فسا (1391)
- ثبت و چاپ بیش از ده طرح پژوهشی و مقالات علمی
نظرات