چه تحقیقاتی در مورد اهمال کاری انجام شده است؟
این مقاله در مورد اهمال کاری صحبت میکند که تمایل غیرمنطقی به به تأخیر انداختن وظایف و کارها است. این تأخیرات منجر به تأثیرات منفی بر افراد و سازمانها میشود. تحقیقات نشان میدهد که ویژگیهای انجام وظیفه، ویژگیهای شخصیتی و عوامل محیطی عوامل اصلی اهمال کاری هستند. به تعویق انداختن کار میتواند موفقیت را مختل کند و میتواند بر روی خلق و خوی فرد و تشدید اضطراب، افسردگی و اعتماد به نفس تأثیر بگذارد. همچنین، اهمال کاری میتواند منجر به عملکرد ضعیفتر، نمرات آزمون پایینتر، پیشرفت شغلی کندتر و سلامتی ضعیفتر شود. به طور کلی، اهمال کاری میتواند تأثیر منفی و قابل توجهی بر جامعه داشته باشد. این مقاله به طور جامع درک شما از اهمال کاری را افزایش میدهد و میتواند دیدگاه های کلی برای تحقیقات آینده در این زمینه ارائه دهد.
بررسی اجمالی
در این مطالعه در مجموع 2105 مقاله در مورد تحقیقات اهمال کاری شناسایی و تجزیه و تحلیل بر روی 1635 مقاله منتشر شده بین سالهای 1990 و 2020 متمرکز شد. تجزیه و تحلیل نشان میدهد که تعداد انتشارات در این زمینه در دورههای مختلف تغییر کرده است. ابتدا در دورهای با حجم کم انتشارات در بازه زمانی ۱۹۰۰ تا ۱۹۸۹ وجود داشته است. سپس در دوره دیگری از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۰ تعداد انتشارات افزایش یافته است. و در نهایت، از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ رشد قابل توجهی در تحقیقات در این حوزه مشاهده میشود. به طور کلی، این تجزیه و تحلیل به شما رویکردی جامع و مشخص درباره ساختار فکری و روندهای تحقیقات اهمال کاری ارائه میدهد.
با توجه به تحقیقات انجام شده در مورد اهمال کاری از سال 1990 تا 2020، میتوان گفت که توجه به این موضوع و بررسی جنبههای مختلف آن افزایش یافته است. در این بازه زمانی، مطالعات بر روی تعریف، طبقه بندی، پیامدها، مداخلات و اشکال مختلف اهمال کاری در زمینهها و حوزههای مختلف زندگی گسترش یافته است. یکی از ویژگیهای قابل توجه این تحقیقات، تغییر از موضوعات گسترده به موضوعات خاصتر است. در ابتدا، تمرکز بر درک تعریف و اساسات اهمال کاری، به ویژه در بین دانشآموزان بود. اما تحقیقات جدیدتر بر روی اهمال کاری در زمینههای خاصی مانند محیط کار، خواب، استفاده مشکلساز از رسانهها و تعاملات تمرکز کردهاند. همچنین، تحقیقات جدیدتر به شکلهای مختلف اهمال کاری در این حوزهها به تفصیل پرداختهاند. به عنوان مثال، اهمال کاری در محیط کار با عواملی مانند ابهام نقش، نظارت سوء استفادهآمیز، اخراج از کار و ویژگیهای انجام وظیفه مرتبط است. همچنین، با رشد استفاده از فناوری ارتباطی، حواسپرتیها رایجتر شده و اهمال کاری تشدید میشود. یکی از جنبههای مهم دیگری که در طول زمان مورد بررسی قرار گرفته است، پیامدهای اهمال کاری است. مطالعات این زمینه شامل بررسی مدیریت زمان، ویژگیهای شخصیتی، عوامل محیطی، عوامل انگیزشی و شناختی و حتی شواهد عصبی مرتبط با اهمال کاری است. در حالی که عوامل داخلی مانند ویژگیهای شخصیت و عدم تطابق شناختی به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفتهاند، بحث کمتری در مورد تأثیر عوامل خارجی مانند ویژگیهای انجام وظیفه، موقعیت همکاران و شرایط محیطی بر اهمال کاری صورت گرفته است. همچنین، در حالی که تحقیقات قبلی به طور عمده بر پیامدهای مستقیم مانند عملکرد نامناسب، بهره وری پایین، استرس و بیماری تمرکز کردهاند، هنوز نیاز به درک پیامدهای غیرمستقیم وجود دارد. به عنوان مثال، "اثر سرریز" اهمال کاری، که در آن یک همکار به جبران کاهش بهره وری همکار اهمال کار میپردازد، پدیدهای جالب است که نیاز به بررسی بیشتر دارد. به طور خلاصه، این تحلیل یک نقطه شروع خوب برای تحقیقات آینده در زمینه اهمال کاری است، اما نیاز به بررسیهای بیشتر و استفاده از منابع دادهای متنوع تر وجود دارد.
عنوان مقاله
What Research Has Been Conducted on Procrastination? Evidence From a Systematical Bibliometric Analysis
نظرات